Showing posts with label TCS. Show all posts
Showing posts with label TCS. Show all posts

Friday, 9 January 2015

TCS OffCampus Drive for Batch of 2015, Registrations are Opend,

Year of Graduation: 2015

Disciplines: BE/B-Tech/ME/M-Tech and MCA

Percentage: 60%  and above, No backlogs and breaks in studies.

Branches: CSE/ECE/IT/EEE/ME/EIE

This is the process for how to apply for the TCS Recruitment Drive for Engineers?

Registration:


1) Go to https://nextstep.tcs.com


2) Clik on " Register Here"

3) Select "Off-Campus Applicant"

4) Fill all details of the Registration Form and click on Submit

5) Keep your Reference ID and Password safely.

Application:

1) After Completion of Registration process, go to https://nextstep.tcs.com

2) log on with your reference id and password

3) Fill all details in the "application form" on the left hand side menu of the profile

4) After filling all details in your application form, click on "Track My Application". If it shows "Application Received", then the application form is filled correctly or else check your application form and click on submit



Note:

It is mandatory to fill registration form and application form

for more details visit: www.careers.tcs.com

Wednesday, 24 December 2014

TCS 2015 Placement Papers and Selection Process


Selection Process 2015:

1) Online Test
2) TR Interview
3) MR Interview
4) HR Interview

Online Test Papers Questions:

1. a<b<c<d greatest?

Ans: c+d/a+b

2. Oranges ques option verify chey

Ans: 120

3. X km in bus and y km in train total 430 kms money paid 3270.find dist travelled in train

Ans: 230km

4. Sharpener's white and blue easy sum option verify chey

Ans: 6,10

5. Work sum a & b two persons option verify cheyans

Ans: 10 days

6. Similar triangle sum

Ans: Triangle QAB

7. Largest triangle area

Ans: 96 sqcm

8. 1100 tickets problem of ticket having digit 2 in it

Ans: 290/1100

9. Reasoning ques

Ans: eesha

10. Reasoning ques who stood 4th in race

Ans: gowri

11. Percentage sum voters reg?

Ans: 2256

12. Number div by 5 ,3, 2 give some remainders 0,2,1 if now div by 2,3,5 remainders are

Ans: 1,0,4

13. Triangles sum

Ans: 741

14. ATM  pin Sum

Ans: 3

15. Rhombus area of given diagonals

 Formula area = 0.5 * product of diagonals

16. Flowers buying

Ans: 5.1

17. A is fast by 2hrs than B after some time given dist b/w them is ?

Ans: 160 km

18. Man work for 8 days takes next day leave then find twelve holiday

Ans: Wednesday.

19. Vel of a greater than vel of b

Ans: vel of a is 4 vel of b is 3

20. Flower plucking

Ans: 4 or 9

21. 3 unit circles touch each other rad of big crcle is

Ans: 1+2/root3

22. Volume formulas of cylinder and cone

23. 32nd word of monos ?

24. Leap year sunday probability is

Ans: 2/7

25. Poor girl problem

Ans: 0.27

26. Cube sum side

Ans: C

27. Horse sum

Ans: Rs.18000/-

28. Triangles sum

Ans: 23 or 24

29. Lattice points sum

Ans: 8 points

30. A gives B a start of 200mts

Ans: 8,10

31. Area of crcles with a square in it

Ans: pi/2-1

Note:

Read These questions before 1 hr of Online Test.






Thanks for Visiting..........